Dugaan mengandung

Dari 1st weeks smpai 17weeks dok alahan muntah,sakt bdn, skit kpale, dok keluar masuk ward berkali kne drip air berbotol2.. Da hbis alahan kne pulak cirit birit dekat 1minggu kne drip air lg.. Dah hilg cirit birit kne pedih ulu hati tiap2 hari2..sembelit lg.. Allahu..dugaan nye pregnant kali ni..skrang da 22weeks dok kne pedih ulu hti tiap hari...ade ke mommy yg sama mcm sy ni..?

14 Balas

sya start 7 minggu samlai minggu 9 nih muntah dan pening teruk memang sakit ulu hati pedih perut mkn keluar blik x tau nk wat pe dah

5y ago

Btol yunk..sbb tu sy mse 1st trimester asyik kluar msuk ward smpai nurse ckp bku sy da tebal xmcm org lain yg same due dgn sy..kdg smngat lemah menangis sndiri dibuatnya..tp bile pikir bby kt dlm kuat smngay jgak..