Hb low (cara naikkan hb)

Dari 11.9 turun 9.9 14w..mcmne nak naikkan hb

51 Balas

Hi sis...sya 31Weeks tiba2 drop 10.8 then i try la telan Zincofer and cepat je naik HB 11.2 now sebab drop HB sya tak telan ubat tmbah darah tu sbab mlas nak telan kadang sya lupa skrang asal bangun je sbelum mkan apa2 i terus telan ubat tambah darah tu 😅

1y ago

sy ambil zincofer tapi hb xnaik2..buka buku hb 11+ tapi check up lepastu sampai skg hb bwh 11 jek..tapi lom jatuh 9 lagi..dr ambil FA sje smpi ambil zincofer..xmau naik nya..myb punca sy minum coffee ice..ni da mula stop coffee ice next week ada check up nak tau juga result nya..harap2 naik la..