Hi saya nak tanya , lately saya period tapi kuantiti yang sedikit and tidak berbau darah haid ya ? Since kawin je mcm ni

Darah keluar sedikit and tidak berbau

2 Balas

Yg untuk bulan 2 dlm 5 hari tapi darah nya sikit sgt . Klau pakai pad tak penuh pun , just pakai panty liner . 4 bulan sy kawin mmg tiap tiap bulan mcm tu . Tapi bulan 3 ni pun sy dah delay period 2 hari . Skrg pum dah 2 mnggu area payudara keseluruhan bengkak . Cramps abdomen bahagian kanan

berapa hari kena tu dan kena tiap2 bulan ke selepas kahwin? Mcm saya, selepas buat 2nd pap smear (dlm rawatan kesuburan), spotting 3 bulan berturut-turut setiap kali nak haid. Setiap kali tu saya buat UPT. Bulan ke 4 ada spotting, saya cek UPT, hamil.