Haid

Hi nak tny sikit, saya dah sebulan keluar darah haid dgn kuantiti sedikit mcm dlm gmbr ni, blh nk tau klu mkn apa aliran darah haid mcm seperti biasa, selepas kahwin je jadi begini.. Sblm kahwin ok je period setiap bulan.. Anyone help me pls #Ttc10bulan

Haid
1 Balas

kalau sebulan means dh kira drh pnykit dh puan..better puan ajak husben temankan or hntr puan jmpe dgn pakar sakit puan utk chck jika ada alami fibroid ke..cyst ke... sbb kekdg sblm kwen xdpt nk detect..dh kwen brtw kita ada mslh dlm yg kita tak nmpk...better chck awal sbb blh d rawat..mg d pmudahkan segalanya..aamiin