35w 4d normal ke sakit celah kangkang n miss v...nk kencing sakit,nk berjalan sakit..

Dan kerap sejak2 perut...tp Sy tahu bukan contraction nk bersalin sbb nie ank ke 3..knp erk ??

2 Balas

Sya 35week nak kencing sakit sngat, takut ada msalah, trus pgi hospital doktor check air kencing ckp kencing kotor and kena tahan ward, diaorng Bgi ubat antibiotics, msa tu bukaan Jlan dah 2cm selang brapa hri pendarahan teruk smpai darah beku, emergency kena tolak msuk labour room, paksa bersalin sbb pendarahan banyak, 35week 5days selamat bersalin baby prem, syukur baby Dan sya selamat 😊klau rsa skit perut Dan mengeras terlalu kerap atau kencing sakit jngan biar lma² kena gi hospital check,

*senak2