Assalammualaikum semua sy nk minta pndpt.normal ke 30week sakit di bhgian miss v smpi celah kangkang

Sakit celah kangkang dan miss v normal ke 30week

4 Balas

Saya pun sedang melaluinya lagi2 masa nak alih badan masa baring/nak bangun tidur sakit sangat. Skrg dh 34 minggu. Normal kot benda tu sbb baby dh kebawah kan 😅

5mo ago

masa anak first&second sy xkena cmnie..yg ketiga ni jarak 5thn ya Allah terasa yg amat

kalau ngilu tu normal, 30 minggu selalunya baby da masuk laluan dah kan. tapu kalau rasa memulas on off tu takut contraction nk bersalin pula kan

Sy pon tgh mengalami bende yg sama skrg. Lagi2 nk bgn kencing tgh malam. Rasa berat sgt nak bgn. Sakit kat bahagian celah kangkang tu.

sy sedang lalui sekarang..nak bangun nak berjalan smpai terkangkang2 sbb rasa senak sgt. lately ni baby kerap mengeras..risau sungguh