Assalamualaikum hai ibu2 sy nk tnya normal ka kandungan 6minggu lebih dia semput ,x lalu mkn

Dan jadi segan nk buat kja rumah sedangkan MMG kja sy sbb sy suri rumah..ni nk masuk ank yg ke 3 sblm² ni x teruk sgt alahan...

1 Balas

Normal sis. saya dulu memula ingat takda apa lepastu bila semput tu paksa jugak buat kerja last2 tumbang. sejak dari tu doc kata kalau rasa penat je terus stop buat kerja & rest. tak boleh nak paksa sbb boleh effect kat baby. so sis pun kena kurang kan buat kerja rumah..