Siapa sini alahan teruk 10 week

Alahan sy x larat sgt baring saje, pening kepala sgt, sllu nk demam mmg lembikk seharian bila masuk 10 week sblm ni ok je loya2 jer ni x loya dh tp x larat tahap teruk #firstbaby #1stimemom

2 Balas

normal sis jgn lupa makan sihat n mnum susu. tdur sja sis pmbawaan baby. naik bulan nt brubah tu

Biasa tu sis. Kalau sis pergi checkup nnt pastikan juga ubt yg sis ambk dr Dr tu ngam dgn sis

3y ago

Ganilia sngt bgus sis. Dia bt kite btenaga. Sy pun ambik ganilia😉