Overwork-cuti pun nak kcau

Hi semua, just nk meluah kn n hope kata2 smgat dr semua, nie noti wtsapp hr sabtu, wktu cuti, sy kja as acct cum admin, kt office tu mmg sy sorg handle acct n admin stuff, sy xfhm knpe lh sorg boss nie(office ade 2 bos) slalo tekan psal kja nk kte kja trtngguh? Gji xpnh lwat sy buat, epf, socso, sip, PCB, sst sume xpnh lwat byr, yg buat trtngguh sbb dia nk sy buat kja 2-3 thun lpas, sbb auditor xbuat kja ngan btol jd sy yg kne tnggung ?ikotkn hati mmg nk bhnti tp sbb skrg ngah sarat 32w dah t bhnti sape nk ambik sy kja? ?Tiap hr rse mls plus stress sgt nk g kja ???

Overwork-cuti  pun nak kcau
1 Balas

Rezeki tu salu ada sis. Percaya je dgn aturan tuhan. Jaga la dri n kandungan leklok. Kalo stress rehat la. Jgn pksa kn dri. Stress xelok tuk ibu prgnt