Normal ke keluar darah semasa trimester pertama kehamilan

Dalam usia kandungan 10 minggu 5 hari tiba-tiba saya rasa macam ada sesuatu cecair yg keluar dari faraj dan saya periksa cecair itu darah. Jadi saya nk tanya kepada mummy semua normal ke atau bahaya?

3 Balas

Saya pernah kena waktu 11 minggu 4 hari ada spotting darah tp sikit sgt alhamdulillah semua selamat cuma risau first time nmpk darah sepanjang pergnant tp disarankan sgt walaupun ada darah sikit je terus ke mana ii hosp untuk scan?