Darah cair bercampur cecair

Hai ada x yang pengalaman macam saya..rasa macam ada sesuatu keluar dari miss v bila lap dgn tisu keluar cecair bersama darah cair.. saya baru 8 week #anakpertama #pleasehelp

6 Balas

Terus jumpa dr pakar/gynae. Boleh jadi early sign miscarriage tu. Before jadi lagi teruk selalunya dr akan bagi ubat hormone untuk prevent further bleeding so cecepat jumpa doktor ok! Semoga selamat semuanya

saya pun mcm tu..trust g klinik..nnti dktor bg ubt kuat rahim

Segera ke hospital sis.. Semoga dipermudahkan urusan sis

sy trs g hsptl sis.. dktor cek jalan..

better pergi hospital sis

g hosp