trimester pertama

Assalamualaikum ibu2..saya baru trimester pertama..jdi alah teruk sgt..pernah x ade ibu2 yg muntah tiba 2 keluar lendir coklat drpd faraj?bahaya ke?

3 Balas

Saya mcm sis.. Keluar mcm keputihan tp warna coklat.. Kalau aktif Sgt Hari tu, muntah ke, batuk ke,akan kluar... Saya 2 kali pi klinik dan hospital.. Alhamdulillah xde pape.. Sbb bukan fresh blood... Misi kk pon kata normal Cuma perlu banyak kan rehat dan kene makan ubat kuat Rahim... Better sis pergi klinik atau hospital ye... Sometimes normal, sometimes tak normal...

5y ago

Saya bgtau misi kk dia just cakap normal ke tu.. Mak n mak MENTUA pon ckp kalau cmtu normal tp saya paranoid sikit pergi refer klinik n hospital... 2 kali la kene mulut itik tu... Pape pon refer doc n positif

Wa'alaykumussalam. Teruk sangat ke muntah sis? Kalau ada bleeding dan sis risau, cepat refer doktor

Gi hospital trs atau klinik refer doktor