Pusat bayi 3bulan

Dalam semngu dua ni sy tngk pusat baby sy nmpk mcm merah2..knp ye?nak sapu ubat pape tkt melarat pulak..

2 Balas

Sama mcm anak sy 3bulan dlu start pusat then satu bdn. Merah2 mengelupas. Sblm ni sy gune ubat doc then sekarg dh ok cume kena bg kulit baby sentiase lembap lg2 awal bulan sebelum masuk 6keatas. So sy kerap pakai lotion cetaphil.

4y ago

Hehehheh..Hope nnti semua oky laa...pape pn tq for sharing 🌹

Jgn sapu apa2. Just bersihkn je guna air bersih.

4y ago

Bukn sis,dia bhgian dlm jdi merah..Dh try losyen baby tp tk thu laa tu..tngu smngu dua tngk mcm mne