Cobaan

dalam proses nk dpt baby ..dah 22hari period x mai.. minggu lepas rasa sakit sgt kt ari2.. gi klinik doktor kata kencing kotor.. doktor scan rahim dia kata "okay rahim kosong..cyst xde kiri n kanan".. check upt duk negatif je ada x yg dah sebulan lambat period bru upt +ve..n masa tu baby mybe bru 2@4@5@6week?

4 Balas

Selalunya tunggu 14 hari lewat check upt . Kalau negative tunggu lagi seminggu lepas tu check lagi , kalau negative lagi boleh ambil ubat untuk period then boleh ttc lagi bila subur

Sy lambat sebulan baru upt naik 2 line. Memula bila check memang kecewa jugak laa asyik -ve je. Takpe in shaa Allah ada rezeki sis 😊

Moga ada rezeki sis , Amin

Moga ada rezeki...