Last Period Bulan 3...tapi Tak Ingat Tarikh Last Period.. Sampai Sekarang Sy Belum Period..

Dalam masa 3 tahun awal perkahwinan.. Sy keguguran 3x..tahun ke-4 sy rancang sendiri.. Masuk tahun ke-5 dah X rancang berharap kehadiran insan baru dalam rahim.. Tapi sampai sekarang belum ada rezeki... Masalah sekarang saya selalu check upt disebabkan lambat period dlm 1 minggu....membuatkan saya risau nak check untuk bulan nie.. Takut kecewa.. Last period bulan 3.. Tapi x ingt tarikh. Sehingga sekarang saya X datang Period lagi.. Nak check upt tapi takut kecewa.. ????

5 Balas

semoga ada rezeki korg suami isteri.cumanya buatlah rekod period tu. if tak berharap sekalipon, just buat rekod. sekurangnya tahu dan ada rekod. apps ada byk skrg. ada yg bleh kira hari ovulation lagi. sebagai cara usaha nk dptkan anak. try la. ok

Mudah2an ada rezeki. Beranikan diri utk check upt.

smoga ada rezeki awak aamiin

semoga ada rezeki sis..

Semoga ada rezeki sis