TAK PASTI PREGNANT ATAU TAK

Hi mommies semua....saya nak tnye la biasa hari ke berapa sesuai check upt jika dh lepas tarikh period...saya last period 13/12/2023 period regular...smpai skrng xdtng lagi and 2 hari lepas ada check tapi -ve...xnk berharap takut kecewa...sy ttc 2tahun setengah...#pleasehelp

1 Balas

Kalo betul pregnant sepatutnya upt sis dah positive..ataupon boleh jadi masalah hormone...sy TTC jugak skrg ni..sy Pon regular Dan penah je xdtg period 1bulan check upt negative...jmpa doktor,doktor ckp maybe hormone xstabil Salah satu nya maybe stress pada bulan Tu,pemakanan, atau pengambilan ubat or supplements yg boleh menganggu hormone..jadi sis pgi klinik mtk doktor check or mtk buat ujian darah bHcg..Kalo sis pregnant mgkn Naik la bacaan nya...🥰

5mo ago

baik terima kasih..😊