Pilihan Bijirin Anda Sekeluarga!

Dalam banyak-banyak bijirin untuk sarapan pagi, mana satu pilihan anda dan keluarga? Pastinya akan ada satu yang menjadi kegemaran anda, bukan? Jom kongsikan di ruangan komen!

Pilihan Bijirin Anda Sekeluarga!
27 Balas

Sye beli yg bundle 1kg atau 500g dkt bakry je Klau nak makan .. atau beli yg kotak kecil2 ada 6 pek dalam tu .. tapi yg selain Nestle la .. yg Nestle da Tk beli 😅

👌🏻tp tuk nestle produk kami dah boikot😅✌🏻free palestine 🇵🇸

koko krunch / honey stars / cornflack - minat waktu kecik dlu. Mai besaq dh tak makan dari sblom kena boikot lagi huhuh

Tiada kegemaran bjirin di atas sebab ada gula dan tinggi karbohidrat.

tiada satu pun diatas..amalkan real food 🍞 dengan telur 😁

boikot ❤️🖤🤍💚

ada alternative cereal yang lain selain brand nestle?

tapi Tk selalu pun beli , buat rasa2 je beli yg kecik

koko klunch.... tpi sya tukar sdh dgn jenama local

Hmm dah lama tinggalkan... #Fromtherivertothesea