Ramadan Kareem Bakal Menyapa Tak Lama Lagi!

Dah ready ke belum, Mommies? Akhirnya dapat juga kita bersua kembali dengan bulan penuh rahmat, iaitu Ramadan. Apa yang anda suka bila datangnya bulan Ramadan? 1 yang Min suka adalah dapat solat terawih di masjid, sebab setahun 1 bulan je boleh buat hehehe...

Ramadan Kareem Bakal Menyapa Tak Lama Lagi!
22 Balas

terawih sahur berbuka ❤️ tahun lepas anak 8m, pergi tarawih kat masjid anak duk diam je kat sebelah, tahun ni 1y8m ni tak tahu la tu macam mana.. blh kat masjid lg ke kena kat rumah je nanti kena try

saya risauu 😂 risau tak tahan lapar. masuk 2nd trimester next week. teringin nak puasa penuh. sahur selalu makan apa ya untuk sentiasa rasa kenyang tak lapar sampai waktu berbuka?

3mo ago

cuba makan buah kurma. sy alhamdulillah try puasa hari tu, setiap sahur makan 3 biji kurma. alhamdulillah tak lapar hehe lapar sikit pastu takda dah. 3rd trimester ✌️

rindu nak pi bazaar ramadhan dan solat terawih. tp nampak gayanya tahun ni xlepas nak ke terawih sbb ada anak kecik. boleh buat di rumah if anak xmeragam ☺

sy ni klo mngandung dalam bulan ramadhan..mmg smggu je lh blh tahan. pastu mmg lapar thp lembik nk pengsan. mudah gastrik..huhu. mmg nk sgt puasa pnuh..

3mo ago

mkn sahur blh sis.. lpas mkn..

sejak ada anak lama dh x terawih di masjid weyh rindunya! anak dh besar dtg adik baru pulak

3mo ago

Takpee perempuan afdhal solat di rumah

nk terawih..DH lama xterawih..dulu2 je pernah terawih..ad ank kecil ini mcm mna nk terawih kn😊

Tengah berpantang baru hari ke 13. Tapi takpe tetap teman husband sahur & berbuka. Hehe

nak sangat puasa mula Ramadhan apakan daya 🚩 muncul sebelum Ramadhan

Ofc i tak sabar with the ramadhan vibe, bazaar, and solat tarawih!!

Suasana Ramadan saya suka. ❣️❣️❣️