ramadan kareem

As salam preggy momies... Ada yang puasa ke bulan ni? Week yg ke berapa dah? Anak yang keberapa tahun ni? Saya baru 17weeks #firstbaby #ingintahu #1stimemom #jangandibully

ramadan kareem
3 Balas

Waalaikumussalam warahmatullah. Hi ibu. Apa khbr arini? Moga sihat2 hendaknya bsama c kecil di perut ibunya. Sy dah selamat melahirkan sep 2020. Alhamdulillah puasa x penuh😅. 4 bocor sebab ulg alik dr ruma ke klinik. Ambil masa 5 minit mcm tu. Anak 1st jg time puasa thun lepas. Ibu ble tu. Just byk minum air. Makan kurma 3 biji.. Time dah niat minta sgt2 allah sampaikan puasa dgn sempurna. Sebb tiada daya kita melainkan allah yg beri. Tapi incase ibu xmampu. Berbukalah. Islam x mmbebankan ummatnya. Take care both of you and your baby ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah...masih diberi kekuatan olehNya utk melaksanakan rukun islam ke3 ini walaupun due datenya esok. Semoga dgn keberkatan ramadhan ini dipermudahkan urusan bersalin nanti. Didoakan agar semua preggy mommies dipermudahkan segala urusan....

alhamdulillah... kadang tak ingat nak amik kurma. tp minum air kurma je lps sahur