Terasa Hati

Dah nk masuk 38weeks da. Baby taktahu lh nk keluar bila agaknya. Mama n papa da get ready. Tp sedih mak tak dapat pun dtg KL dek sibuk dgn ayah tiri. Ibu mertua pula sakit tak kuat sgt, tapi mmg lngsung takd fikir hati perasaan menantu mcmni lagi nk cakap merepek2. Smangat pun hrapkan suami jelah yang ada. Anak first, skrg dia dah xcrsice2 jee kat bawah dah rasa nyeri2, tkut p hsptal dia suh balik pulak tp tanda2 tak ada lagi. Lps 1/2 Jam ok balik, satgi nii mnyenyam lg agknya sakit2 bhg bawah nii. Agk dh boleh serah diri ke ya?

1 Balas

Kalau sakit perut + pinggang setiap 5 minit dah boleh ke hospital