35weeks2days

dah mulai sakit sngt bawa ari2 , smpai nk berdiri pun susah . . klu bole baring je lah sepanjang masa , nk berjalan lagi lah rasa mcm ade bende nak jatuh?

2 Balas

Hehe,i feel u sis..smpai kdg rse mcm x selesa kan..baby dh kebawah dh tu,dh msuk laluan tu yg kita rse berat tu

5y ago

a'ah kejap2 nk ke toilet , xpe klu kencing bnyak ni kencing sikit2 je , asal bby gerak rasa mcm nk kencing . .

Haah baby dh smpi ke bwh.. Itu sbb kita nk kncing saja.. Sbb dia bergerak kt bwh pundi kencing kita