Sakit Bhgian Ari2

Hai mommy2 smua... Nk tanye lah.. Ade tak yg mcm sy.. Sy skrang dah 11week tapi tak bleh duduk lme atau brjlan n berdiri trlalu lame.. Sbb sakit di bhgian ari2 kdang mcm senak tu.. Dnyut2.. Normal ke? Atau ade cara mcm mne nk ilang kn nye.. #anakkedua #ygfirstgugur8week

1 Balas

normal sis sbb baby bru nk trbentuk dan rahim kita nk mngembang...if kluar darah please go hospital if x selsa..just trus bgthu nurse ok...kalau boleh bnykkan rehat untuk first trimester ni...dh masuk second third bru boleh bnykkan brjalan...