Silap Beli Susu

Dah minum 2 kotak susu ni baru tahu ibu mengandung tak boleh minum. Risau..? Kandungan dah 36 minggu. Sorry baby mummy silap minum susu.. ?

Silap Beli Susu
28 Balas

Xperr yunk, yg dh diminum mmg xboleh buat apa.. Tp boleh bdoa..Doa byk2 yer inshaa Allah xde apa laa..Sy doakan awk n bby xde mslh apa2..Amiin

Sy sebelum kawen ,saje je beli susu nie Kat kedai runcit...rase sdp xmcm susu laen...trun berat badan,sampai berat Tak Naik Naik,pstu MLS rse nk minum lg

Sy prnh mnum dn dpt tahu,tapi mcm x takut ja masa tu,main trus minum hbiskan susu yg dh beli.. pas hbis minum yg dh beli,x cari lagi susu tu.. 😅

Yela, sy smlm pun dh terbeli n terminum. X perasan. Seharian duk ulang masuk toilet, x sure la sebab apa. Hope bkn la effected dri minum susu tu.

Saya pun pernah terbeli susu ni.masa nak minum tiba2 terbaca kat packing dia "tidak disyorkan utk ibu mengandung" terus x jadi minum

Saya pernah tanya doktor, susu ni tak digalakkan minum sbb nutrien dalam susu ni tak sama macam dalam susu untuk ibu mengandung tu.

Hari tu ada Tanya pakar pemakanan pasai susu ni.dia ckp blh minum klu confirm baby girl. Klu bby boy x sesuai minimum.

4y ago

Oyeke.. Sy baby girl.. 😊

Mmg susu ni x digalakan minum klu prgnt... Mesti company bersebab kenapa x bagi minum.. klu sekali 2 terminum x apa.

haah susu ni xleh minum..mcm panas xssuai utk ibu mengandung,xthu xpa pkr yg baik2 ja,insyaallah xda apa2..

Saya dan suami dah 3 bulan amalkan susu omega ni, tak tahu pulak x boleh minum..skrg pregnant dah 13w..😳