Silap Beli Susu

Dah minum 2 kotak susu ni baru tahu ibu mengandung tak boleh minum. Risau..? Kandungan dah 36 minggu. Sorry baby mummy silap minum susu.. ?

Silap Beli Susu
28 Balas

La yeke? Sy minum susu ni masa 2nd trimester.. N skang dah week 38 tp sy baru tahu harini..

Susu tu blh menyebabkan Sy pergi tandas lbh drpd 4x... Mcm cuci usus pulak 😅😅😅

tak pernah minum susu ni, tapi baru tahu ada juga susu yg pregnancy mum tak bleh minum.

Mujur x sempat beli..sebelum ni teringin nk rasa, x tau plk x sesuai utk ibu mgandung

Xsesuai utk ibu mngndung rsenya. Sbb ritu de tbca kt label susu tepung dye.

Tak pernah minum susu ni. Tapi tak tau pulak tak elok minum kalau menngandung

Susu ni da terang2 tulis omega plus memang xley ibu mengandung consume..

4y ago

Ouh.. Betul jugak..

Saya minum susu nie laa masa mengandung . Ok jee . Doc pun xkata ap .

Sy tanya nurse dia kata xpe.. Boleh tahu knapa xboleh minum?

Yeke ... Xpnh mnum pn .. Tp xtwu pulak xbole mnum ...