lagi 30 hari nak due

dah masuk 9 bulan dah. due makin dekat. tapi saya masih active lagi buat kerja rumah. asal ada masa je saya buat kuih untuk makan makan. siap jemput cousin2 datang rumah. cousin tengok saya tak berhenti buat kerja pulak yang runsing tengok saya tak berhenti bergerak😅

1 Balas

Orang tua2 kata bagus aktif bergerak, nanti mudah bersalin. Asalkan jangan buat kerja terlalu berat. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. 😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers