Siapa dah mula tu?

Dua-tiga harini ramai pulak yang bercerita pasal kuih raya dekat TAP ni😋 Cuba share sikit ya siapa yang dah mula buat persiapan tu? Dah siap apa je tu?😉

Siapa dah mula tu?
14 Balas

Baru beli baju raya anak. Baju emaknya tak beli lagi. Tak pasti nak beli atau tak 🤭. Bersiapan lain, belum ada. Mama Anas kerja on 1st day of Aidilfitri

3y ago

Allahumma Aamiin. Terima kasih ibu mateen. Semoga raya ibu mateen dan keluarga juga meriah dan bahagia disamping keluarga tercinta. Aamiin 🤲🏻🤗

alhamdulillah baru dapat siapkan jahitan baju kurung raya untuk anak yeayy😍🎉🎉🎉

Baru plan nak buat tart nenas.. Haritu buat dah. Tp x smpat simpan, anak2 laju makan🤣

3y ago

wahhhh rajinnya mama 😋

Baru Buat Persiapan Baju Raya , Tetiba Tahu Pregnant , Adakah Muat Nanti 🤣🤣

3y ago

kain dah sempit pinggangnya 🤭🤭

Xde lagi. Ni bru scroll nak cri baju anak. Ntah dpt ke x?

Semua da beli , tinggal nak beli baju suar jalan

Beli skit2 je. No mood for raya tahun ni. 😢

Belum buat apa² persiapan raya lg. 😬

xbeli ape2 lg...mood raya pun xda sbb kn covid

3y ago

betul2....Kita pakai apa ada jer😁😁

Baru beli baju raya.