loya

Dah masuk 6 bulan... Hr ni, semalam dan beberapa hari lepas loya datang semula... Masak sup hari tu lagi terok loya bila tbau sup suami hangatkan... Skrg ni dah makan pon still loya.. Tp xde smpai loya muntah semua tapi still rasa loya bila fikir makan... Normal ke dh nak msuk trimester 3 pon still loya...

1 Balas

Normal lah tu . Sama lah . Dr awal smpai lah skrg6bulan .. Nk masak pun tak lalu . Memang sy tak masak . Suami je yg buat smua kerja .. Huhu