Loya awal mengandung

Ada tips tak supaya loya berkurang & boleh masak seperti biasa? Kadang kita bukan mengada. Tapi bila nak masak tu, rasa loya tu tak boleh tahan 🥺 Dah cuba makan benda masam, tapi still ada loya tu. #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Sy cuti terus dari dapur. bukan mengada tp mmg xboleh. nk potong bawang tu aduhai bercinta sbb xblh nk bau. bukan takat tu je, bau nasi didih, sabun baju, sabun mandi hatta bau aircond dlm kereta pun loya. hari2 pergi kerja kne prepare plastik kt tepi sbb confirm akn muntah.