Minggu terakhir

Dah masuk 39minggu..due 20julai ni..still keje lg dtg ofis mcm biasa..Doktor kata dlm minggu ni klu xde tanda2 nak bersalin kene serah diri on 19julai sbb nak kene masuk ubat..Takut,neves,tacing semua ada..rasa x sabar nak tgk baby tp at the same time mcm takut nak beranak..samada normal @ czer,dua2 ada risiko..so kene positif & readykan fizikal & mental la..Doakan sy ye korang...insyaAllah sy pun doakan semua ibu2 yg bakal bersalin dlm ni dpermudahkan semua urusan,baby & ibu sama2 selamat..aamiin..

21 Balas

Sy 29 july due.. harap baby keluar cepat sikit.. sbb ada gdm mmg xleh overdue