preggy

Dah masuk 22week . . Masa preggy sulung dulu Dr n misi pula teruja nk sscan kita tp sejk pindh KK kt kg ni . . Mss scan pun dr xnk cakp bnyk pun. Hati rasa nk p scan kat klink swasta je . Ok x?

1 Balas

Ada duit lebih pergi je scan klinik swasta ikot lah kemampuan sis.. sebab x semua KK sama layanan nya sis.. bergantung tempat jugak lah.. kerajaan gamaknya free,lepas tu dorg kdg amek sikap lepas tangan.. tapi x semua tempat lah.. ada je KK bagus,misi bagus, doktor bagus..