tips

last month pegi checkup doc kata ade mslh telur x matang,sbb tu period pun x teratur.rahim pun agak tebal. lpas mkn folic acid n pil hormon yg doc bgi, bulan ni pegi scan blik,rahim dh ok,dh cantik. period pun dtg mcm biase,telur pun dh ok. rahim pun dh ready utk preggy blik. tpi doc saran kan stop BF anak klau nk preggy blik. mslh nye,anak xnk mnum botol lngsung. mmg dh pndai mnum cawan,tpi still nk BF jgk. so ibu2 ade tips x nk bgi anak putus susu?

1 Balas

Tggalkan dia di rumah nenek sehari 2.😂 nnti dia xkan ada pilihan selain guna botol.

5y ago

tulah mslh nye. nenek dye x memahami. nnti kesian la ape la.huhuu