Sakit breast 22weeks

Normal ke eh breast sakit n bila tekan rasa keras kat dalam? Ni anak no 3 dh tp lupa sebab last preggy 5 tahun lepas. Tp mcm tkde sakit mcmni masa preggy kakak n abg dia dulu. Even nk buka bra pun slow2 bila tersentuh puting pun sakit. Salah baring sakit, salah pegang sakit semua sakit kt situ huhu. Tulunnn

1 Balas

sy 21 week.. pun alami benda y sama.. kat area puting tu sakit bila sentuh.. nak bukak bra atau pakai bra mmg kene slow slow..