Taraaaa

Dah masuk 14 minggu tapi still xnampak perut... memang anak pertama perut kecik ke ye???

2 Balas

ta juga sis, elfira loy tu besar ja perutnya sampai org kata twins, baby besar la mcm mcm lagi apa pun ni rezeki sis, ada org anak sulung kecik ada sederhana, ada besar ada anak no 2 eh kecik ja perut jaa semuanya rezeki Allah bagi, janji anak sihat kan

sy ank no.5 pun 14w masih x nampak perut skrg fah 17w kecik.je.