Low HB ?

Dah makan banyak hati ayam, daging2. Avoid tea, coffee, milk. Drink more juice. Now, makan zincofer sebijik, twice a day but still hb low ? today week 25 ??

Low HB ?
53 Balas

Akak baru g ceramah pasal hb low semalam try mkn mknan tinggi zat besi , mcm kangkung bayam pucuk paku, kekacang terutama kacang kuda, ayam daging kerang ikan, buah jambu batudelima tembikai.... Kopi ,milo ,teh jgn minum sbb keffin.. Jom kita sesama Cuba .

4y ago

Zincofer plak try mkn mlm 2 jam selepas mkn...💪