Low HB ?

Dah makan banyak hati ayam, daging2. Avoid tea, coffee, milk. Drink more juice. Now, makan zincofer sebijik, twice a day but still hb low ? today week 25 ??

Low HB ?
53 Balas

Seminggu sebelum saya check up , 2 kali sehari saya minum susu fernleaf full cream bagus/susu arab asli, 2 kali saya ambil 2 sudu madu asli(yg takde gula) dan 4 biji kurma mariam beli kat kedai arab jenis kering . Mak mertua yang ajar , suami arab . Alhamdulillah okay .