Low HB ?

Dah makan banyak hati ayam, daging2. Avoid tea, coffee, milk. Drink more juice. Now, makan zincofer sebijik, twice a day but still hb low ? today week 25 ??

Low HB ?
53 Balas

Cuba sis ambik kurma, pati delima. Sy pernah drop, pastu sy makan kurma, pati delima, buah naga, sawi, kerang, susu everyday . Naik juga. Baru² ni turun balik sbb sy banyak hari skip iberet sbb habis stock 😂 Pastu nurse saran makan pegaga, bayam merah.