Low HB ?

Dah makan banyak hati ayam, daging2. Avoid tea, coffee, milk. Drink more juice. Now, makan zincofer sebijik, twice a day but still hb low ? today week 25 ??

Low HB ?
53 Balas

Try ubat lain. Maltofer ke? Takut ubat x serasi. Sye hb pon 9.7 tapi die x pandai naik sangat. Ubat sye consume maltofer ade la naik ckit smpai ke 10.6. Selain tu sye cube cube makan daging banyak. Husband slalu buat kan sup bayam. Makan buah tapi hb keep bawah 11. Smpai kene buat test thalassemia. Xpela jgn stress stress. Try to enjoy mcm sye ni mlas nk pikir sangat dh pasal hb tu. Sye try buat relax je. Tapi hari hari berdoa mintak baby dlm perut dpt zat yg seckupnye. Xpela sye yg penat ckit pon.