.

Dah hampir 2 bulan PJJ dgn suami.. Belum habis pantang dah PJJ.. Tapi bila anak makin besar, makin banyak ragam, rase susah sngt.. Kkdng rase fedup sbb kne jaga sorang2.. Hahaha.. Nampak beno kebudakan nye.. Tapi itu laa kenyataan nye.. Dgn tak cukup tido bila malam, nak tdo siang mak nye laa plk tak biasa.. Saje nak luah.. Hahaha.. Ni kes anak tido, mak tak boleh tido lagi la ni.. Btw, mama sayang anak mama walaupon kkdng mama stress dngr awak nagis xberhenti ??

.
35 Balas

Bertabah ya dear. Saya bercerai ngan suami 2 kali n dua dua baby masih besar tapak tangan mcm ni. Mental kene kuat. Kalau stress. Biar kejap. Awak keluar rumah...luar rumah je jgn pi mana mana. Tarik nafas dalam dalam istighfar banyak2....cuba senyum. Bgtau pada diri...Allah sayang. Allah syg. In syaa Allah hilang rasa stress tu.