Anak lagi rapat dengan ayah instead of mama

Hi mommies, Jangan salah anggap ye. Saya suka je, bila anak sy (1 tahun) suka betul dgn teacher dia. Tapi sometimes, bila kita pick up dia dari taska, uish macam2 drama. Klo papa dia pick up, xde sangat pun macam tu. Padahal malam2, tido je dgn kita. Kalau waktu2 lain especially weekend, dia nak berkepit dgn papa dia. Nak terasa, anaknya baby lagi. Hahaha. Tapi sometimes sedih tu ada. Rasa mcm sebab aku tak jaga n main dgn dia sangat ke? Yelah, saya working mom, balik keje pukul 6 pm. Pick up dia pun, dah pukul 6.30 pm. Smpi rumah, main sekejap. Terus dia nak tido. Sometimes, rasa macam, dia tahu ke sy ni mama dia? Dia tak sayang sy ke? Kadang2 jeles jgk tgok anak org lain, duk berkepit dgn maknya, tapi anak sy rapat bebeno dgn papanya. Which is bagus lah kan. Cumanya tulah, sy pulak rasa sedih sikit. Hahah. Ada ke yg rasa mcm sy? Hahaha

2 Balas

Anak saya sorang girl sorang boy, 2 2 rapat dengan ayah Kalau ayah ada dirumah terus lupa saya Melekat ja dengan ayah Main ka makan ka berebut2 nak ayah Makan dikedai ayah suapkan Tidur ayah tidurkan Semua ayah la kiranya Kalau ayah takda baru cari saya Jeles jugak Tapi sekarang saya ambik kesempatan tu untuk me time 😂 Lagipon anak2 yang rapat dengan ayah ni bagus untuk development dorang

Anak fully bf tak?

1mo ago

tak, skrg dh fully fm