.

Dah hampir 2 bulan PJJ dgn suami.. Belum habis pantang dah PJJ.. Tapi bila anak makin besar, makin banyak ragam, rase susah sngt.. Kkdng rase fedup sbb kne jaga sorang2.. Hahaha.. Nampak beno kebudakan nye.. Tapi itu laa kenyataan nye.. Dgn tak cukup tido bila malam, nak tdo siang mak nye laa plk tak biasa.. Saje nak luah.. Hahaha.. Ni kes anak tido, mak tak boleh tido lagi la ni.. Btw, mama sayang anak mama walaupon kkdng mama stress dngr awak nagis xberhenti ??

.
35 Balas

Sy bulan 9 suami dh hntr rumah MIL,kmudian ujung bln 10 bersalin,baru semalam suami ambil balik rumah kami..sblm bersalin suami balik sbtu tp ahd dh balik KL balik,tp tu pn jmpe dua mggu sekali jee..kdg jee smggu skali..after bersalin permulaannya suami balik tiga hari tu pn xsmpt masuk teman dkt LR..then tiga hari lps tu dia kne balik keje smula..then mggu sterusnyaa balik sbtu ahad ..ahad wjib balik smula sbb cuti sabtu ahad sahaja..lps tu anak dh cukup sbulan dia balik jmpe kdg jee smggu skali sbb xlarat nk balik tiap tiap mggu sbb mahal sangat tiket flight nyaa ..nk naik bas or ets lmbt sngat..kereta plak tggal untk sy appoiment doktor..then dia start balik dua mggu skali ,tiga mggu skali..last jmpe hritu ujung bln 12..bln 1 dtg ambik bini dkt kmpung untk bawa balik..xyah ckp laaa bilaa je nk myusu ank tiba hati sebak..bilaa anak tdur tiba rase nk nangis..tdur smue apa smue xyah ckplaaa sorg sorg jgaa sbb MIL ada dua org sakit kt rumah yg lumpuh kne jagaaa..so wktu pantang mula2 tgah sakit tu MIL jagaa