Normal ke?

Dah delay Period 7weeks,BHCg test positive,upt test double line,scan&tvs 2kali xnmpak kantung pun ...skrg kena repeat BHcg test plak....next week kena dtg repeat scan&tvs.... 1st pregnancy after 9years married....Ada X sapa2 sama MCM Saya? Runsing...???

2 Balas

😔😔 ectopic pregnancy...mngdung luar Rahim la plak...kena operate buang falopian tube Kanan sbb embrio membesar kat salur tube kanan...after 9thn married...Berjaya pregnant dgn IVF..tp Masih bkn rezeki...

2y ago

sy pun pernah alami benda sama,ttc tup² ectopic pregnancy. tp jgn risau InshaAllah ada rezeki puan nnt. skrg ank sy dh 5 syukur Alhandulillah walaupun hanya sblh tube.

Hai awak maaf tanya..awak ada sakit perut ke atau keluar darah before awak tahu awak ektopik?