Nampak double line tak ? Kena repeat test again ke ?

Pregnancy test

Nampak double line tak ? Kena repeat test again ke ?
23 Balas

sy haid xsmpai lgi sy chek samar² straight chek 3 hri ttp Samar tpi double..now tnggu lgi 2 mnggu sy nk trus scan..so better awk tnggu Dua mnggu supaya double +ve tu jdi pekat..moga Ada rzki awk..bnyk kn berdoa..

1y ago

post ni dah lama la awk 😅

dulu saya test masa mula2 mcm ni lah saamar. then rasa frust sikit. saya tunggu lagi 2 - 3 minggu, saya terus beli clear blue kat watson, check2 alhamdulillah pregnant nak masuk 4 weeks

1y ago

Oh yeke, saya tunggu lagi 2-3w for repeat test and doakan saya ye awak 🫶🏻

biasa klau samar ni blom smpi due period.sy test dpt mcm ni 3 hari sblm period..dah due baru pekat warna nya

hai awk, boleh sy thu awk dpt result mcm nii amik masa berapa lama??atau terus keluar double line tpi samar2

tunggu due date nak period . agak2 dh sehari dua tak dtg period , awak boleh check lagi ya .

1y ago

Okay noted, thank you mummy and doakan saya ye semoga ada berita gembira for planning 2nd bby 🫶🏻

sama mcm saya sis,hjung bln 1 tu cek samar je.tp skrg test lg terang pekat double line nya sdh

Saya nampak double line. Tp samar, mungkin awal lagi ni, nanti sis repeat lagi minggu depan ye

1y ago

Ok mummy, tq and doakan saya ye 🫶🏻

nama samar sgt . mungkin next week lg clear . atau boleh confirm kat cek di klinik .

1y ago

Okay noted mummy, thank you and doakan saya ye 🫶🏻

tunggu lagi 2 minggu bt lagi skli, amik air kencing selepas bngun tido pagi ii tu .

1y ago

Okay noted mummy ! Doakan saya ye 🫶🏻

saya pun tak nampak double line ...tapi awak boleh repeat test lagi dalam dua minggu...

1y ago

Okay sure mummy, doakan saya ye 🫶🏻