spotting trimester 2

dah chek kt hospital, dr kata uri kat bawah, tp boleh naik nanti, tggu next appmnt 28 weeks tgk balik mcmna, drah kluar skit2 tu sbb prubahan hormon katanya, sb lps check pki mncung itik tu nampak ada luka skit kt tepi, so dr advice jgn brsama dlm msa sminggu ni dgn suami n jgn buat apa2 kje berat. xpsti mcmna blh spoting sb dh lbih smggu pn xbrsma, dr kata rahim snstif tu blh luka

1 Balas

Mg d pmudahkan segalanya..aamiin..biasa bila alami uri bwh doc n nurse tak bg kita brsm ngn husben..tkut bleeding truk dan akn memudaratkn kita dan bby..mcm sy dlu pp type 3... Sy bersalin awl ms 34wik.. tahu uri bwh ms 25wik.. smpai 33 wik uri msih sm..cuma bezanya awl detect type 2.. next detect trus 3... Kena.bykkn bedrest...jgn berdri.lm..byk brgerak n etc...

4y ago

Kalau uri bwh ni biasanya czer sbb laluan tu tertutp xblh nk brsalin normal....mcm sy bby pn breech..doc buat ecv dulu br czer...