Normal ka lepas masuk mulut itik kluar brownish

Hi mommies.. jumaat pagi dlm pukul 4-5pagi doctor masuk kan mulut itik sb nak check keputihan n doctor ckp ada Luka sb tu ada bleeding sikit. Pastu tadi saya ke toilet ada kluar brownish discharge. Normal ke? Sapa ada pengalaman? Risau pulak. Saya baru 16w. Or saya perlu ke hospital balik? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Doc tak tahan wad ke? kalau tempat saya spotting setitik pun kena tahan wad 🤣 sampai saya jd takut nak pi hospital sbb takut kena tahan wad. btw keputihan berdarah saya pernah kena sebab ada gbs. so elakkan makan manis dan roti beryis semua tu supaya tak mengaktif kan kuman tu

1y ago

@farah ibu akan on antibiotic sebelum bersalin, lepas bersalin doc akan ambil terus anak bawa masuk wad baby. baby akan dipantau at least 24 jam, kalau takde pape keesokkan hari nya baby dah boleh discharge dah…