set pantang

dah cari mcm2 brand set pantang dah, sekali husband kate xyah, no need pon, biar abg yg jaga isteri abg elok2 ? husband mmg xprcaya produk2 ni nak2 jamu lagi la xcaya. kalau beli kat farmasi or doctor recommend bru dia caya, ni dia dh baca psl set pantang dekat Dr. imelda. tu trus dia xnk beli set pantang.

1 Balas

Sy beli phytonatal sis. Dia bukan jamu. Tp utk lawaskan pmbuangan.

5y ago

ye ke. alaa risaunya la cm mne naty. mmg kne merengek kat husband la cm ni