Set Pantang

Ibu2, say 1 st pregnant. now dah 36 weeks, tapi tak beli lahi set pantang. boleh suggest set pantang yg bagus? And beli kat mana area KL? Atau ada specific barang sahaja yg diperlukan, tak perlu beli semua, apakah brangnya?

1 Balas

Sis boleh beli kat shopee. Kalau saya semua saya beli kat shopee, kat area kl ni tak tau pula. Saya beli param pilis jenama Sari ayu, daun mandian herba pun byk pilihan kat shopee.

4y ago

alright, thank you sis. taktahu pula kat shoppee ada jual. 👌🏻👌🏻👌🏻