Ibu ibu yang due date 12/10/22

Dah bersalin dah ke???

15 Balas

saya due date 12/10 tapi takde tanda lendir or air ketuban pecah , tapi start sakit pinggang macam sengugut tu dah ada dari pagi tadi sampai sekarang , lepastu macam kurang selera makan baby pon kerap mengeras , semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin ye 🥰😊

2y ago

sy due date 15.10.2022 setakat ni baby tengah selesa dalam perut...hihi......kalau xkeluar juga 6.10 jumpa pakar utk dapat tarikh Induce...