Alhamdulillah

Hi semua. Saya due date 2/2. Tapi Alhamdulillah semalam dah selamat bersalin 22/1/2024 bersamaan 10 rejab❤️

14 Balas

termasuk hr niy 3 hari daa sis perut sy mengeras kerap sgt .. , 3 hari lps pun ada keluar darah mcm tgn terlukaa jea drh diaa tuu . sis rasa perlu pergy hospital keaa

3mo ago

Awk dh brp minggu. Kalau mengeras lebih sejam kena pegi

Waaa date baby sis lahir sama dengan saya🤭 btw tahniah sis n selamat berpantang yee . Doakan saya jugak dipermudahkan bersalin bulan 4 nanti☺️

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang 🥰. Due saya 23/2 nanti. Tolong doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ya 🫶

Alhamdulillah tahniah sis🤩..selamat berpantang ye..sy due 9/2.. doakan sy jgk dipermudahkan urusan bersalin nti🤲

Alhamdulillah.. Tahniah sis, selamat berpantang and semoga cepat sihat. Due kita sama tapi bby saya masih seronok dalam perut..

3mo ago

memang doc nak check ke?

wahh. due kita sama 2.2. tp baby masih lagi selesa agaknya dalam perut. takde tanda nak kuar lagi 😂

selamat berpantang sis.. saya due 1/2 .. Masih steady.. doakan saya tauu

sis tahniah, selamt berpantang, berapa minggu sis? normal ke czer? koyak Dan jahitan byk tak?

3mo ago

Saya czer sbb baby dh engaged kt bawah bukaan takde langsung. Sy dh takleh nak jalan sbb bawah dh keras. Elective czer tak sakit tenang

اَلْحَمْدُلِلّهِ tahniah sis. Selamat berpantang 🥰

alhamdulillah. due Kita sama, tp baby belum mahu keluar lg 🥲