seminggu bleeding tapi xde ketulan besar

dah 7 hari pendarahan... tapi dalam pad xpenuh.. tapi darah sentiase keluar.. hari ke3 pendarahan pergi emergency doctor scan kantung masih ada.. tapi xpasti kedudukan rahim doctor buat pemerikasaan melalui kemaluan dan sahkan rahim turun dan potensi utk keguguran tggi... sy terpaksa warded 1 malam.. dan pihak hospital beri MC utk berehat dirumah selama seminggu.. serta dibekankan ubat kuat rahim utk sy maintain makan selama semiggu... ni dah hari ke tujuh pun masih berdarah.. berketul kecik dan rase mcm senggugut time period... niat dlm hati mmg pasrah kalau ade atau tiada rezeki utk kali ni... tapi tggu 15hb ni utk cek semula di KK... ??? sedih dan risau sbb masih kuar darah... ade x mommy2 lain penah alami mcm sy? ?? ada potensi ke utk baby sy selamat? ???

2 Balas

Bykkan berdoa sis..saya 2 minggu jugak lama keluar darah pastu keluar coklat..sis bykkan rehat jgan buat kerja berat...ubat kuat rahim tu mkan sampai habis..moga sis dipermudahkan..

5y ago

Alhamdulillah sis.. tq atas info... Harap2 semua baik2 je...amin..

https://my.theasianparent.com/pengalaman-mengandung Cuba baca pengalaman ibu pertama.

5y ago

Terima kasih sis atas pekongsian info 😊