air ketuban bocor

dah 3hari lepas saya rasa mcm ada air kuar dr vagina .. tak berbau .. ape patut saya buat . first baby .. saya keliru .. dan saya keliru sama ada betul ke itu air ketuban .. bantu la saya

4 Balas

kadang memang rasa keluar air, sama dengan sy sis. tapiii bilaa pergii klinik alhamdulillah tade apaa pun, air ketuban semua okay. lagiii elok sis pergi jee klinik n cek, atleast lega kalau dengar penjelasan doktor. semoga dipermudahkan sis🌸

kalau rasa ada air keluar,boleh pakai pad . tgk klau pad tu basah boleh bawak diri ke hospital cepat sebab takut baby kena jangkitan kuman klau due date masih jauh,klau due date dah dkat mngkin dah smpai masa..

skrg kandungan dh brpe minggu sis? tp klu risau better p check hospital terus. jgn tggu

bantu la saya

4y ago

prg klinik scan tgk keadaan bayi..